Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Νηπιαγωγείο - Διευρυμένο Πρόγραμμα Σπουδών

Το απογευματινό πρόγραμμα (14:15 - 16:45) είναι ευέλικτο ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε οικογένειας και τα ενδιαφέροντα κάθε παιδιού. Έτσι, υπάρχουν δραστηριότητες όπως τμήματα κολύμβησης, μπαλέτου, μουσικής, ποδοσφαίρου, Tae-Kwon-Do που ο γονέας σε συνεργασία με το σχολείο μπορεί να επιλέξει.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Νηπιαγωγείο - Μπαλέτο και Χορός

Στο Νηπιαγωγείο, τα παιδιά ξεκινούν με μπαλέτο για μικρές ηλικίες. Αργότερα, στο Δημοτικό, έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν είτε κλασσικό χορό, είτε τμήματα σύγχρονου και μοντέρνου χορού.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Νηπιαγωγείο - Κολύμβηση

Η κολύμβηση έχει ενταχθεί στο πρωινό πρόγραμμα, αλλά για όσα παιδιά επιθυμούν, λειτουργούν και απογευματινά τμήματα. Στόχος των καθηγητών Φυσικής Αγωγής είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να νιώσουν άνετα με το υγρό στοιχείο και να αγαπήσουν την Κολύμβηση, την πιο ολοκληρωμένη μορφή σωματικής άσκησης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Νηπιαγωγείο - Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Τα παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του σχολείου μας, έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος. Στόχος μας είναι να αγαπήσουν το άθλημα, να μάθουν να σέβονται τους αντιπάλους τους και να συνεργάζονται αποτελεσματικά με τους συμπαίκτες τους. Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μαθαίνουν να κινούνται στο χώρο, καθώς και βασικές τεχνικές για να ελέγχουν το σώμα τους και τη μπάλα.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Νηπιαγωγείο - Μαθήματα Πιάνου

Καθηγήτρια Μουσικής διδάσκει πιάνο και αρμόνιο σε ατομικά μαθήματα, ώστε τα παιδιά να αγαπήσουν από μικρά τη Μουσική.

Ρωτήστε μας, θα σας απαντήσουμε αμέσως!

Μπορείτε να υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε και εμείς θα σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά μέσα σε λίγα λεπτά.