Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Δράσεις Δημοτικού

Το σχολείο δεν είναι μόνο μάθημα: είναι ένα ολόκληρο πλαίσιο μέσα στο οποίο τα παιδιά συμμετέχουν, κοινωνικοποιούνται, μαθαίνουν και διασκεδάζουν. Οι δράσεις του σχολείου οργανώνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενσωματώνονται όλοι: παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ!

ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Εκδρομές Δημοτικού

Συχνά οργανώνουμε ημερήσιες ή και πολυήμερες εκδρομές με συμμετοχή γονέων και εκπαιδευτικών. Οι εκδρομές έχουν εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και θεματολογία όπως χειμερινά σπορ, οικολογική ευαισθητοποίηση, παιχνίδια στην εξοχή, κυνήγι θησαυρού κ.α.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Εκδηλώσεις Δημοτικού

Η καθηγήτρια μουσικής, η καθηγήτρια θεάτρου, οι καθηγήτριες χορού, οι δασκάλες εργάζονται μαζί με τα παιδιά, ώστε αυτά να συμμετέχουν σε θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα και εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου αλλά και έξω από αυτόν.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Βιωματική Μάθηση Δημοτικού

Τα παιδιά αποκτούν νέες εμπειρίες και ενδιαφέροντα με επισκέψεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εργοστάσια, εργαστήρια παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων και χώρους όπου η μάθηση γίνεται βιωματικά.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Επισκέψεις Δημοτικού

Έχουμε καταρτίσει και συνεχώς ανανεώνουμε πρόγραμμα παιδαγωγικών επισκέψεων για όλο το σχολείο και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι κάθε παιδί κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο Δημοτικό, θα επισκεφτεί πολλούς διαφορετικούς χώρους συναφείς με το διδακτικό αντικείμενο της αντίστοιχης τάξης.

Ρωτήστε μας, θα σας απαντήσουμε αμέσως!

Μπορείτε να υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε και εμείς θα σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά μέσα σε λίγα λεπτά.