Ερευνούμε και Βελτιωνόμαστε...

Ερευνούμε και Βελτιωνόμαστε...

Η έρευνα που έλαβε χώρα στο σχολείο μας την περασμένη άνοιξη είχε στόχο να λάβουμε μια άμεση πληροφόρηση για βασικά θέματα που μας απασχολούν. Ανάμεσά τους η κοινωνικοποίηση των παιδιών μας καθώς και το πόσο χαρούμενα και παραγωγικά νιώθουν στον χώρο του σχολείου, αφού όραμα των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΛΛΑΔΙΟ είναι η διαμόρφωση υγιών, ολοκληρωμένων και ευτυχισμένων ανθρώπων. Η μελέτη των ερωτηματολογίων μας βοηθά να θέσουμε νέους στόχους και πιο συγκεκριμένους για την επόμενη σχολική χρονιά με σκοπό να βελτιωθούν οι δείκτες που μας ενδιαφέρουν. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα των ερωτήσεων:

 

 

- Σχεδόν οι μισοί μαθητές (42,86%) νιώθουν πολύ χαρούμενοι στο σχολείο και μόλις το 1,65% δηλώνει καθόλου.

new_ereuna_erwtisi_2

 

 

- Περισσότεροι από τους μισούς μαθητές (57,38%) νιώθουν πάρα πολύ καλά με τους δασκάλους τους και μόλις το 0,55% απάντησε καθόλου ή λίγο.

new_ereuna_erwtisi_4

 

 

- Το 99% των παιδιών δηλώνει ότι έχει φίλους στο σχολείο και παίζει μαζί τους, καθώς, επίσης, υψηλό είναι και το ποσοστό των μαθητών που συναντιούνται με τους φίλους τους και εκτός σχολείου (92%).

new_ereuna_erwtisi_9

new_ereuna_erwtisi_1...

new_ereuna_erwtisi_1...

 

- Σε αντίθεση με το 0,55% που δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο με τους φίλους του, το 67,21% απαντά ότι είναι πάρα πολύ ευχαριστημένο και το 18,58% πολύ.new_ereuna_erwtisi_1...

Κατηγορίες: Δημοτικό
Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Κατηγορίες
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες