28 Μαρ 2019

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ... ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ!

Μικροί και μεγάλοι μαθητές του σχολείου μας ενώνουν τις δυνάμεις τους, χαρίζοντάς μας ένα πραγματικά δημιουργικό πρωινό!

Στο πλαίσιο της μοναδικής αυτής συνεργασίας, οι μαθητές της Ε’ Δημοτικού το τελευταίο χρονικό διάστημα επεξεργάστηκαν αποσπάσματα από το λογοτεχνικό βιβλίο «ο Τρελαντώνης», της Πηνελόπης Δέλτα και στη συνέχεια, πρότειναν ιδέες και συνέβαλαν στη δημιουργία ποικίλων δραστηριοτήτων στο iPad, οι οποίες ήταν βασισμένες στο περιεχόμενο και στους ήρωες του βιβλίου αυτού.

Και φυσικά, η επιλογή του συγκεκριμένου βιβλίου δεν ήταν τυχαία, καθώς πρόκειται για το αγαπημένο λογοτεχνικό βιβλίο των μαθητών της Β’ Δημοτικού, με το οποίο ασχολήθηκαν τους τελευταίους μήνες στην τάξη. Έτσι, λοιπόν, η αγάπη μας για τη λογοτεχνία ήταν αυτή που για μία ακόμα φορά μάς έφερε κοντά και μάς έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα… Όταν όλα ήταν πλέον έτοιμα, οι μεγαλύτεροι μαθητές επισκέφτηκαν τους μικρότερους στις τάξεις τους και με την καθοδήγησή τους έφτιαξαν παζλ, συμπλήρωσαν σταυρόλεξα και έλυσαν κουίζ στα iPad! Τα χαμόγελα των παιδιών μας και ο ενθουσιασμός τους μας επιβεβαίωσαν πώς όταν είμαστε όλοι μαζί, όλα είναι πιο όμορφα…

 

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες