ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
30 Μαϊ 2018

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

"Όταν μεγαλώσω, θα γίνω...", ακούμε συχνά να λένε τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία! Πόσο εύκολο είναι όμως να βρει κανείς ένα επάγγελμα που να του αρέσει και να του ταιριάζει;

Το θέμα αυτό μας απασχολεί για πολλά χρόνια και για να πετύχουμε τους στόχους μας χρειάζεται να προσανατολιστούμε σωστά. Στα πλαίσια, λοιπόν, του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, προσκαλέσαμε στο σχολείο μας γονείς μαθητών για να μας παρουσιάσουν τα επαγγέλματά τους. Οι ομιλίες των συμμετεχόντων ήταν άκρως ενδιαφέρουσες και κέντρισαν την προσοχή των παιδιών.

Τα επαγγέλματα που γνωρίσαμε ήταν του αρχιτέκτονα, του γιατρού, του ναυπηγού, του καθηγητή πανεπιστημίου - ερευνητή, του βιολόγου και του διαφημιστή και καταλάβαμε πόσο ξεχωριστό είναι το καθένα. Το συμπέρασμα ήταν ένα. Αν προσπαθήσεις και θέλεις κάτι πραγματικά, τότε θα πετύχεις! Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή αλλά και τον χρόνο που διέθεσαν την κυρία Ευαγγελία Φωτειάδου, τον κύριο Κλήμη Νταλιάνη, τον κύριο Χρήστο Θανασά, τον κύριο Βασίλειο Βλητάκη και τις κυρίες Ευανθία Τσελικθεοχαρίδου και Έλλη Μίχου.

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες