26 Μαρ 2018

TO ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ!

Γεμάτη περιέργεια για το πώς λειτουργεί η δημοσιογραφία στις μέρες μας, η συντακτική ομάδα του περιοδικού "impressions" του Δημοτικού και του Γυμνασίου μας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο Φάληρο, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους Μ.Μ.Ε, όπου ήρθε σε επαφή με την πραγματική διάσταση της δημοσιογραφίας.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του σταθμού, μπήκαν στα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά στούντιο, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανές εκπομπές και να αφουγκραστούν τον παλμό της live μετάδοσης. Παράλληλα, οι τεχνικοί του σταθμού τους εξήγησαν πώς λειτουργεί η ροή των προγραμμάτων, τους μίλησαν για τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά και έλυσαν όλες τις εύλογες απορίες τους σχετικά με την ποιότητα της είδησης, τη δημοσιογραφική δεοντολογία, την επικαιρότητα, την ανεξαρτησία του τύπου κ.ά.

Έχοντας δεχτεί τα εύσημα για το περιοδικό του σχολείου μας, οι μαθητές επέστρεψαν στο σχολείο άκρως εντυπωσιασμένοι από την άμεση επαφή που είχαν με έναν τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας. 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες