26 Ιαν 2018

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Με τους μαθητές της Β' Γυμνασίου επισκεφτήκαμε το Εργαστήρι Εικονικής Πραγματικότητας "The VR Project" και γνωρίσαμε την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από τις εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας!

Αρχικά, οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο του εργαστηρίου για τη λειτουργία και τα τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιούνται στην εικονική πραγματικότητα. Στη συνέχεια, χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες, εξοπλίστηκαν με τα απαραίτητα εξαρτήματα όπως μάσκα, χειριστήρια κ.ά. και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να αλληλεπιδράσουν σε τέσσερις διαφορετικούς εικονικούς κόσμους.

Επισκέφθηκαν το χιονισμένο βουνό του Έβερεστ και έβαλαν μια σημαία στην κορυφή χαζεύοντας το μαγευτικό τοπίο, έπαιξαν τοξοβολία κυνηγώντας κινούμενους στόχους, γνώρισαν τον ανθρώπινο οργανισμό από "διαφορετική οπτική" ταξιδεύοντας μέσα στο ανθρώπινο σώμα και μελετώντας το DNA μέσα σε ένα κύτταρο, και τέλος, βρέθηκαν στον βυθό ενός ωκεανού και έπαιξαν με τα ζώα και τα φυτά του βυθού!

Μετά από ένα συναρπαστικό δίωρο επιστρέψαμε στην πραγματικότητα και πήραμε τον δρόμο του γυρισμού κρατώντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες