20 Ιουν 2017

ΟΤΑΝ Ο ΣΙΤΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ... ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ!

Η φετινή σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της με τον πιο μαγικό και αναπάντεχο τρόπο. Μια συνάντηση, που κανείς δεν περίμενε, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων θεατών. Την Τρίτη 13 Ιουνίου ο καιρός μας έκανε το χατίρι και δύο υπέροχες ιστορίες ξετυλίχτηκαν στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Ο πολυταξιδεμένος Σίτος Σιταράκις γνώρισε τον πιο διάσημο ψεύτη ή μήπως ο κατεργάρης Πινόκιο συνάντησε τον πιο μικροκαμωμένο ταξιδιώτη όλων των εποχών;

Ο Σίτος είχε μεγάλη ψυχή και όνειρα για τη ζωή. Μαζί με τον αδερφό του, τον Λουδοβίκο, ξεκίνησε ένα μοναδικό και γεμάτο περιπέτειες ταξίδι. Γνώρισε κόσμους μακρινούς και ανθρώπους διαφορετικούς. Ανακάλυψε την αγάπη και απέδειξε σε όλους ότι το ύψος δε μετράει, μετράει το μυαλό και η καρδιά. Έτσι, έδωσε τη σκυτάλη στον μικρό, ανυπάκουο Πινόκιο να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι. Στον δρόμο του συνάντησε πολλούς πειρασμούς. Κατάφερε, όμως, να γυρίσει στο σπίτι του, στο πλάι του μαστρο-Τζεπέτο, ακούγοντας τη φωνή της λογικής.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, γιατί κατάφεραν με την εξαιρετική ερμηνεία τους να μας χαρίσουν στιγμές γεμάτες άφθονο γέλιο και δυνατές συγκινήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες