22 Φεβ 2017

ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ… ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ!

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε επιτέλους έφτασε! Οι μαθητές μας για ακόμα μία φορά φρόντισαν να αφήσουν τα «αποτυπώματά» τους, κλείνοντας σε μερικές μόνο σελίδες γνώσεις, σκέψεις, συναισθήματα, παιχνίδια, χρώματα και εικόνες!

Έτσι, λοιπόν, πρωτάκια, δευτεράκια, τριτάκια και τεταρτάκια ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε παρά να είναι απλά μοναδικό! Τους κόπους και τη δουλειά των μικρών μας μαθητών διαδέχτηκαν ο ενθουσιασμός και τα χαμόγελα, καθώς το εφημεριδάκι  μας είναι πλέον γεγονός και σας προσκαλεί όλους να το ξεφυλλίσετε και να ταξιδέψετε για λίγο στον κόσμο των παιδιών!

Ευφάνταστες ζωγραφιές, πρωτότυπες διαφημίσεις, αξιόλογες προτάσεις για θέατρο και σινεμά, παραμύθια... γραμμένα απ’ την ανάποδη, επιστημονικά νεροπειράματα και μια ξεχωριστή συνέντευξη είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που περιμένουν να τις ανακαλύψετε! Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και ελπίζουμε η συντροφιά μας να γεμίσει την καθημερινότητά σας με όμορφες στιγμές, γεμάτες ξεγνοιασιά!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση του νέου μας τεύχους έχει ήδη ξεκινήσει και ανυπομονούμε να αφήσουμε ξανά τα... αποτυπώματά μας! 

Σχετικά Άρθρα

Κανένα άρθρο
Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες