16 Μαϊ 2016

ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ "ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, στη λήξη της σχολικής χρονιάς, στις 8 το απόγευμα, απολαύσαμε τη θεατρική παράσταση του «Αρχοντοχωριάτη» από τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, στο ανοιχτό θέατρο του σχολείου μας.

Οι ερμηνείες των μαθητών ήταν εκπληκτικές! Από τον πιο μικρό ως τον πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, τα παιδιά ανέδειξαν ένα μοναδικό ταλέντο! Μας έκαναν να γελάσουμε με τα παθήματα του κ. Ζουρνταίν που τόσο κωμικά... προσπαθούσε να διεισδύσει στην κοινωνία των αριστοκρατών!

Ήδη, από τις πρόβες παρατηρούσαμε πόσο πολύ απολάμβαναν όλη αυτή τη δράση, που τους έβγαζε από τη ρουτίνα των μαθημάτων και τους πλούτιζε με άλλες γνώσεις, συναισθήματα, εμπειρίες ιστορίας και πολιτισμού, μέσα από τη συνεργασία τους, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και πράγματι! Οι κόποι μηνών δικαιώθηκαν!

Συγκινηθήκαμε, παρατηρώντας τους μαθητές να απογειώνονται... στη σκηνή, ξεπερνώντας το άγχος τους, να μεταμορφώνονται... μέσα από τα κουστούμια εποχής και να εξελίσσουν τους χαρακτήρες του έργου με κέφι και επαγγελματική -τολμήσαμε να πούμε- ηθοποιία!

Για μία ακόμη φορά, καμαρώσαμε τα παιδιά μας και τα χειροκροτήσαμε για το μεράκι τους, τις ποικίλες δεξιότητές τους και τα πολλαπλά τους χαρίσματα!

Μπράβο σας!

 

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες