10 Μαρ 2016

ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ... ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου μας απολαύσαμε τον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου και της Στ΄ Δημοτικού.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων, με προπονητές τους γυμναστές τους, κ. Λαύκα και κ. Αγγελάκη αντίστοιχα, αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο πάθος!

Στις κερκίδες, οι μαθητές και οι μαθήτριες των υπολοίπων τάξεων ενίσχυαν το κλίμα του ενθουσιασμού με τα σχετικά συνθήματα και τις ανάλογες επευφημίες!

Οι μαθήτριες του Γυμνασίου μας ανέλαβαν τα χορευτικά και ακροβατικά δρώμενα στην ώρα των διαλειμμάτων... και όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί, τόσο του Γυμνασίου όσο και του Δημοτικού, απολαύσαμε τους μαθητές μας να συνυπάρχουν δημιουργικά και με μεγάλη χαρά σε μια πολύ ωραία αθλητική δραστηριότητα.

Ο αγώνας έληξε με την πανηγυρική νίκη του Δημοτικού... αλλά τελικά η ηλιόλουστη μέρα στην αυλή μας βρήκε όλους νικητές... στο κέφι, το παιχνίδι, τη συμμετοχή, την άμιλλα... τον πολιτισμό!

Αναμένουμε τους αντίστοιχους αγώνες ποσδοσφαίρου και βόλλεϋ τις προσεχείς εβδομάδες... για να χαρούμε όλοι μαζί τα παιδιά μας!

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες