Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Απόφοιτοι

Αποστολή του σχολείου μας είναι να διαμορφώσει υγιείς, ευτυχισμένους και επιτυχημένους ανθρώπους. Σε μια εποχή που ο εργαζόμενος του 21ου αιώνα θα αλλάξει κατά μέσο όρο επτά φορές καριέρα κατά τη διάρκεια της ζωής του και θα χρειαστεί να κάνει πέντε επαγγέλματα που σήμερα δεν φανταζόμαστε καν ότι θα υπάρξουν, η κρισιμότερη επένδυση αποτελεί το πλούσιο βιογραφικό που κάθε παιδί έχει τελειώνοντας το σχολείο. Κάθε απόφοιτος του ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ έχει αποκτήσει γνώσεις, δεξιότητες και αξίες που του δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και στον ακαδημαϊκό και στον επαγγελματικό χώρο. Έχει πάρει μέρος σε επιχειρηματικούς, αθλητικούς και καλλιτεχνικούς ομίλους, έχει κάνει εργασίες και παρουσιάσεις, έχει τεκμηριωμένη εθελοντική και φιλανθρωπική δράση.
Οι απόφοιτοι του σχολείου μας εξελίσσονται σε ευτυχισμένους ανθρώπους, σε ενεργούς πολίτες, σε διαπρεπείς φοιτητές, σε επιτυχημένους εργαζόμενους. Αυτές είναι μερικές από τις ιστορίες τους.

Testimonials Αποφοίτων
 • Αναστασία

  Κατά τα μαθητικά μου χρόνια, τελειοποίησα την αγγλική και γαλλική γλώσσα ενώ συνεχίζω να μαθαίνω Ισπανικά και Ρωσικά. Παράλληλα το τελευταίο διάστημα αρθρογραφώ στο site πολιτικών αναλύσεων, Power Politics. Φέρνοντας στο μυαλό μου το ΠΑΛΛΑΔΙΟ, ανακαλώ όλα τα μαθητικά μου χρόνια, από την Α’ Δημοτικού μέχρι την Γ’ Λυκείου. Χρόνια σε ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα «πολύ μεγάλο» σχολείο, το οποίο συνέβαλε αποφασιστικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου, όπως αυτός είναι σήμερα. Στο ΠΑΛΛΑΔΙΟ γνώρισα καθηγητές, που φρόντιζαν όχι μόνο για τη μετάδοση των απαραίτητων γνώσεων αλλά και στο να εξελιχθούμε ως άνθρωποι. Το πιο σημαντικό ήταν, αναμφίβολα, η ζεστασιά που μου προσέφερε αυτό το σχολείο, δημιουργώντας ένα οικείο περιβάλλον τόσο με τους μαθητές όσο και με τους καθηγητές. Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που πρωτοβρέθηκα στο ΠΑΛΛΑΔΙΟ, η αγάπη μου για αυτό το σχολείο και για τους καθηγητές μου μένει αναλλοίωτη.

  Αναστασία ΚαποδίστριαΦοιτήτρια στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς
 • Δήμητρα

  Το 2011 αποφοίτησα με επιτυχία από το ΠΑΛΛΑΔΙΟ ύστερα από 12 χρόνια εκπαίδευσης στο αγαπημένο αυτό σχολείο. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, εργάστηκα παράλληλα σε διάφορες θέσεις συναφείς με το αντικείμενό μου και τη δεδομένη χρονική στιγμή συνεχίζω τις ακαδημαϊκές σπουδές μου στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στο digital marketing. Τα χρόνια αυτά που φοίτησα στο σχολείο μού έδωσαν στέρεες βάσεις για την εκπαιδευτική μου πορεία, ενώ παράλληλα μου προσέφεραν το πιο πολύτιμο αγαθό, αυτό της ολοκληρωμένης παιδείας. Το ΠΑΛΛΑΔΙΟ δεν αποτελεί για "τα παιδιά" του ένα απλό κτήριο αλλά μια ολόκληρη ζωή με όμορφες στιγμές, αληθινές φιλίες και ανθρώπους που μας συμβούλεψαν μέσα από την καρδιά τους.

  Δήμητρα ΣουμελίδηΦοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Δημήτρης

  Σπούδασα στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αυτή τη στιγμή κάνω μεταπτυχιακό στον τομέα Ορυκτολογίας και Πετρολογίας. Τα χρόνια που ήμουν στο ΠΑΛΛΑΔΙΟ Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο απέκτησα τις σημαντικότερες γνώσεις που βοήθησαν τα μέγιστα να διαμορφώσω την προσωπικότητά μου σήμερα. Το επίτευγμα αυτό ανήκει εξ ολοκλήρου στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, τους δασκάλους και δασκάλες μου που υπήρξαν εκτός από εκπαιδευτικοί, γονείς, μέντορες και στο τέλος των σπουδών μου, καλοί φίλοι.

  Δημήτρης ΞυπνητόςΓεωλόγος, Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Βαγγέλης

  Στα Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ είχα την τύχη να περάσω και τα 12 χρόνια της σχολικής μου ζωής. Η ποιότητα των μαθημάτων ήταν άριστη με αποτέλεσμα να καταφέρω να επιτύχω τους στόχους μου δίχως εξωτερικά φροντιστήρια. Απέκτησα απαραίτητα πτυχία ξένων γλωσσών αλλά και ένα ισχυρό απολυτήριο το οποίο μου άνοιξε την πόρτα σε μεγάλα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Πέρα από τις απαραίτητες γνώσεις όμως, η σημαντικότερη ίσως προσφορά του σχολείου στο άτομό μου θεωρώ πως ήταν η διαμόρφωση του χαρακτήρα μου, πάντα με βοήθεια και καθοδήγηση από τους ανθρώπους του σχολείου. Αυτό που σίγουρα κρατάω από τον χρόνο μου σε αυτό το σχολείο είναι οι φιλίες ζωής τις οποίες έχτισα με ορισμένα άτομα, αλλά και το γεγονός ότι πάντα ένιωθα δίπλα μου τους καθηγητές μου με τους οποίους είχαμε άριστες σχέσεις. Από τις χαρακτηριστικές στιγμές που δεν θα μπορούσα να ξεχάσω είναι, όπως και για τους περισσότερους πιστεύω, η πενθήμερη εκδρομή της Γ' Λυκείου με τη συνοδεία αγαπημένων καθηγητών, που ήταν ένα όμορφο κλείσιμο για όλα αυτά τα χρόνια. (Και φυσικά τις καθιερωμένες εκδρομές στο Ναύπλιο!)

  Ευάγγελος ΖαχαρίαςΦοιτητής Μηχανολόγος Μηχανικός, University of Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου
 • Κωνσταντίνος

  Στα Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ γράφτηκα το 2008. Στα 6 χρόνια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ξεχωρίζω τις επίμονες προσπάθειες των καθηγητών να μας διδάξουν, την υπομονή τους και την άριστη συνεργασία που είχαμε μαζί τους. Επιπλέον, εκτιμώ ιδιαίτερα τις πρόσθετες ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας και γενικά την αφοσίωση που έδειχναν σε εμάς. Το σημαντικότερο όμως ήταν η αίσθηση πως όλοι μαζί αποτελούσαμε μια οικογένεια, γεγονός που συνέβαλε και στην κοινωνικοποίησή μας. Εύχομαι οι στόχοι του σχολείου να είναι πάντα υψηλοί, όπως τότε.

  Κωνσταντίνος ΔαγρέςΦοιτητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Ζέτα

  Κατά τη διάρκεια των ετών που ήμουν στο σχολείο η μεθοδικότητα, η κουλτούρα και η φιλοσοφία του ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ με βοήθησαν να πετύχω τον πρώτο στόχο της ζωής μου. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που συνετέλεσαν σε αυτό.

  Γεωργία ΟυλήΦοιτήτρια στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Λιάνα

  Μετά τις βασικές σπουδές μου στη Λογοθεραπεία, αποκτώ την εμπειρία μου με εθελοντική εργασία. Τα χρόνια μου στο σχολείο θα μου μείνουν αξέχαστα, όπως και οι υπέροχοι άνθρωποι που γνώρισα, γιατί χωρίς εκείνους δε θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Με έμαθαν να μην το βάζω ποτέ κάτω, να είμαι αισιόδοξη, να αξιοποιώ και να εκτιμώ όλες μου τις δυνατότητες! Τους χρωστώ πολλά!

  Λιάνα Αλ ΝταρουίςΛογοθεραπεύτρια
 • Όλγα

  Σπουδάζω στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με τη σκηνογραφία και τον χορό. Υπήρξα μαθήτρια στα Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ για 12 χρόνια, γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά όχι μόνο στην αποκόμιση ποικίλων γνώσεων αλλά και στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μου. Στο σχολείο συνάντησα ανθρώπους που με το ήθος, την υπομονή και τη μεταδοτικότητά τους με ενέπνευσαν πραγματικά σε πολλούς τομείς της ζωής μου και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σας ευχαριστούμε για όλα!

  Όλγα ΤσιρακίδουΦοιτήτρια στην Αρχιτεκτονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Είστε μήπως παλιός μας μαθητής;

Μπορείτε να μας γράψετε και εσείς την εμπειρία σας από το σχολείο μας για να συμπεριληφθεί στο άλμπουμ αποφοίτων μας!