Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Άνθρωποι

Κάθε μέρα, κάθε παιδί πρέπει να νιώθει ότι ενθαρρύνεται, ότι είναι ασφαλές, ότι αναγνωρίζονται οι προσπάθειές του. Ένα σχολείο προσφέρει έργο όταν στελεχώνεται από ανθρώπους που έχουν γνώσεις αλλά και διάθεση επικοινωνίας. Με τη συμβολή όλων, με νέες ιδέες, με ενημέρωση και πολλή δουλειά, η ομάδα μας συνεχώς εξελίσσεται ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Διοίκηση

Η Διοικητική Ομάδα του ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ, αποτελείται από την τρίτη γενιά οικογένειας εκπαιδευτικών, αφοσιωμένων στο όραμα μιας ζεστής, σύγχρονης και ουσιαστικής εκπαιδευτικής κοινότητας στην οποία συμμετέχουν ενεργά τα παιδιά, οι οικογένειες τους και όλοι οι άνθρωποι του σχολείου.

Αποτελείται από τον κ. Δημήτριο Καράμαλη, Καθηγητή Φυσικών Επιστημών και την κ. Ιωάννα Καράμαλη, Οικονομολόγο. Κοντά τους βρίσκεται η τέταρτη γενιά: ο Δρ. Παναγιώτης Καράμαλης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΕΜΠ και ο κ. Ξενοφώντας Καράμαλης, MSc. Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Πειραιά.

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Εκπαιδευτική Έρευνα

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής Έρευνας παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, εμπλουτίζει το πρόγραμμα σπουδών και προσαρμόζει τις διδακτικές μας μεθόδους. Ταυτόχρονα, καταρτίζει το πρόγραμμα, παρακολουθεί την εκτέλεσή του και παράγει έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για όλες τις τάξεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Γραφείο Κίνησης

Οι άνθρωποι του Γραφείου Κίνησης, οδηγοί, συνοδοί και συντονιστές, έχουν ως πρωταρχικό μέλημα την ασφαλή, αλλά και ευχάριστη, μεταφορά των παιδιών από και προς το σχολείο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Εκπαιδευτικοί

Η Εκπαιδευτική μας Ομάδα αποτελείται από νέους και ενθουσιώδεις, αλλά ταυτόχρονα έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς με πολλή αγάπη για τα παιδιά και ενθουσιασμό για το όραμα του ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ. Η επιλογή των μελών της εκπαιδευτικής ομάδας γίνεται με πολλαπλά κριτήρια: την ικανότητα επικοινωνίας, τις γνώσεις και την εμπειρία, την προσωπικότητα και την ευαισθησία τους. 

ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Γραμματεία

Το Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης φροντίζει ώστε η επαφή των οικογενειών με το σχολείο να είναι άμεση και ζεστή. Οι άνθρωποι του τμήματος γνωρίζουν κάθε παιδί και κάθε οικογένεια και μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας.

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Διοικητικοί Υπάλληλοι

Οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του σχολείου φροντίζουν ώστε όλα τα παιδιά να νιώθουν το σχολείο ως δεύτερο σπίτι τους. Επιμελούνται της καθαριότητας όλων των χώρων, συντονίζουν τη λειτουργία της τραπεζαρίας και φροντίζουν για την ασφάλεια των χώρων και τη συντήρηση του σχολείου.

Θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας;

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας για να μπείτε κι εσείς σε μια δυναμική, δημιουργική ομάδα!