ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ... ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΑΞΑΚΙ!
17 Μαρ 2014

ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ... ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΑΞΑΚΙ!

Τρεις μεγάλες κούτες ήταν το φορτίο που ξεπροβόδισαν την περασμένη Παρασκευή οι μαθητές της Δ΄ Δημοτικού, γεμάτες με καπάκια και αγάπη! Προορισμός; Ο Σύλλογος Παραπληγικών Φθιώτιδας στη Λαμία. Σκοπός; Μα ποιος άλλος! Να γίνουν αναπηρικό αμαξίδιο. Ένα μικρό "δώρο", μια ελάχιστη προσφορά, για όσους έχουν στερηθεί το δώρο της υγείας.

Με κέφι και διάχυτη όρεξη οι μαθητές της Δ΄ Δημοτικού - κι όχι μόνο, μιας και κάθε τόσο κατέφτανε κι από κανένα... χαμογελαστό καπάκι από άλλες τάξεις - μάζευαν από την αρχή της χρονιάς καπάκια γι΄αυτόν τον ξεχωριστό σκοπό. Την τόσο μεγάλη αποδοχή αυτής της προσπάθειας οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν την περιμέναμε και μας εξέπληξε ευχάριστα.

Ένα μεγάλο μπράβο κι ευχαριστώ στα παιδιά μας, της Δ΄ Δημοτικού, αλλά κι όλου του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, που ενίσχυσαν τη δράση αυτή με πολύ κέφι και διάθεση προσφοράς. Ακόμα ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους παιδαγωγούς και στην υπεύθυνη του 2ου Δ.Κ Πυθέου, 6ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής, κ. Τζίμα, και στο μικρό Δημήτρη που κατέθεσαν τη δική τους συνδρομή στην προσπάθεια αυτή.

Δε σταματάμε εδώ! Τα ίδια τα παιδιά ζήτησαν να συνεχιστεί η προσπάθεια για να πάρουμε κι άλλο αμαξίδιο!!!

Οι εκπαιδευτικοί

Καμπούρη Φωτεινή

Σακκά Ελένη

Τρουπή Δώρα

Σχετικά Άρθρα

Κανένα άρθρο
Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες