11 Οκτ 2015

ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΝΗΣΙ!

Ένα αλλιώτικο και μαγευτικό ταξίδι αποφάσισαν να κάνουν φέτος οι μαθητές της Β’ τάξης, στα πλαίσια της Ευέλικτης Ζώνης. Ο τόπος που θα ταξιδέψουμε; Μα φυσικά το «Νησί των Συναισθημάτων»!

Το νησί αυτό είναι γεμάτο περιπέτειες και πολλές ανακαλύψεις μας περιμένουν εκεί. Θα γνωρίσουμε τα συναισθήματά μας, θα μάθουμε να τα εντοπίζουμε, αλλά και να τα εκφράζουμε ελεύθερα, χωρίς αναστολές, με θάρρος και ειλικρίνεια! Μέχρι να ολοκληρώσουμε αυτό το ταξίδι όμως, θα περάσουμε από πολλούς σταθμούς και θα επισκεφτούμε διάφορα μέρη.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε, λοιπόν, από το «σπίτι των Συναισθημάτων» στην Αθήνα, το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας. Εκεί όπου πέρυσι είχαμε φυλακίσει τον φόβο, βρεθήκαμε ξανά. Αυτή τη φόρα βεβαία για να μάθουμε ότι όχι μόνο δεν είναι κακό να φοβόμαστε, αλλά μπορούμε να «παίξουμε» και να «διασκεδάσουμε» με τους φόβους μας και έτσι, να τους αντιμετωπίσουμε! Η συμμετοχή στις βιωματικές δραστηριότητες του προγράμματος «Γεια σου, κύριε Φόβε! ΙΙ» , μας βοήθησε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή μας μεγάλη διαδρομή.

Καλό μας ταξίδι!

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες