17 Μαϊ 2015

E-TWINNING... ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!

Είχαμε υποσχεθεί ότι σύντομα θα έχετε νέα μας και ήρθε η ώρα να τα μάθετε!

Γεύσεις, αρώματα και χαμόγελα πλημμύρισαν τους διαδρόμους του σχολείου μας την Τετάρτη που μας πέρασε. Οι μαθητές του Στ΄1 ξεκίνησαν πρωί πρωί με σκοπό να παρασκευάσουν το νοστιμότερο παραδοσιακό ελληνικό φαγητό και τα κατάφεραν! Ποιο είναι τελικά αυτό; Μα, φυσικά, τα αγαπημένα όλων μας γεμιστά!

Αφού, λοιπόν, εφοδιάσαμε τους πάγκους εργασίας μας με τα απαραίτητα σκεύη και εργαλεία, η κάθε ομάδα ανέλαβε δράση και σε λιγότερο από μισή ώρα ήμασταν έτοιμοι να γεμίσουμε τα λαχανικά μας. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύχρωμο ταψί, το οποίο παραδώσαμε στα μαγικά χέρια του φούρνου. Μικροί και μεγάλοι ευχόμασταν να έχει πολύ καλή γεύση. Τελικά, οι κόποι μας ανταμείφθηκαν και τα πρόσωπα όλων γέμισαν χαρά και ικανοποίηση.

Τα παιδιά, ως ειδικοί γευσιγνώστες, δοκίμασαν πρώτοι. Η βαθμολογία του πιάτου ήταν «10!», με πλήρη αντικειμενικότητα βέβαια!

Όμως, το μαγικό ταξίδι μας στον κόσμο του eΤwinning δεν τελειώνει εδώ. Το project μας «The European Cuisine Day» θα ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου μήνα, οπότε και θα προσπαθήσουμε να παρασκευάσουμε τα παραδοσιακά πιάτα των άλλων χωρών. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, γιατί η eΤwinning «παρέα» μας είναι πλέον αρκετά μεγάλη!

Συνημμένα

  1. The European Cuisine Day.jpg 17/5/2015 12:01:07 μμ

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες