ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ο.Π.Α.
08 Απρ 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ο.Π.Α.

Την Τετάρτη 2 Απριλίου οι μαθητές του Λυκείου μας, που έχουν επιλέξει το μάθημα της Οικονομίας, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ο.Π.Α. (πρώην ΑΣΟΕΕ) και να παρακολουθήσουν αναλυτική παρουσίαση όλων των τμημάτων του Ο.Π.Α. από καθηγητές των τμημάτων αυτών.

Η παρουσίαση έγινε με έναν απλό, κατανοητό και συνάμα ζεστό τρόπο, βοηθώντας τους μαθητές μας να λύσουν πολλές από τις απορίες τους σχετικά με το είδος των σπουδών, τις διαφορές μεταξύ των τμημάτων, αλλά και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει κάθε ένα από τα τμήματα του Ο.Π.Α.

Παράλληλα, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν με μαθητές άλλων σχολείων της Αττικής (στην παρουσίαση συμμετείχαν συνολικά δέκα σχολεία) αλλά και να αφουγκραστούν με έναν βιωματικό τρόπο, ένα κομμάτι της φοιτητικής ζωής και καθημερινότητας.

Οι επιλογές για το μέλλον τους βρίσκονται στα χέρια τους... Με την κατάλληλη καθοδήγηση, συμβουλευτική και γνωστική επάρκεια που παρέχουν οι καθηγητές του σχολείου μας, θα είναι έτοιμοι να επιλέξουν σπουδές που πραγματικά τους ταιριάζουν, συνεχίζοντας με επιτυχία την εκπαιδευτική τους πορεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Καλή επιτυχία!!!

Σχετικά Άρθρα

Κανένα άρθρο
Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες