Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Ασφάλεια και Φροντίδα

Οι σύγχρονες απαιτήσεις της εκπαίδευσης δεν συμβαδίζουν με τη μαζικότητα. Επιμένουμε σταθερά προσηλωμένοι σε ένα όραμα σχολείου με μικρό αριθμό μαθητών, όπου κάθε παιδί βρίσκει έναν ασφαλή χώρο και ανθρώπους που το φροντίζουν και το περιβάλλουν με ιδιαίτερη αγάπη.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Νηπιαγωγείο - Προσωπική επαφή με κάθε παιδί

Τα παιδιά έχουν πάντα τη φροντίδα των δασκάλων τους στις τάξεις, στην τουαλέτα, στην τραπεζαρία, σε όλους τους χώρους του Νηπιαγωγείου. Όλοι μαζι, είμαστε δίπλα τους και τα βοηθούμε να ενταχθούν στην ομάδα και στη σχολική ζωή.

ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Νηπιαγωγείο - Ψυχοπαιδαγωγική Στήριξη και Ισορροπία

Ειδικευμένη παιδοψυχολόγος-λογοθεραπευτής συνεργάζεται με τους εκπαιδευτικούς, καταρτίζοντας ατομικό φάκελο για κάθε παιδί. Επίσης, ανταλλάσσει απόψεις με τους γονείς σε ομάδες συζητήσεων που είναι πολύ σημαντικές για την πρώτη ένταξη των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον.

Η συμβολή της παιδοψυχολόγου επεκτείνεται στη διερεύνηση για την ανάδειξη ταλέντων και δεξιοτήτων. Τέλος, όποιος γονέας επιθυμεί, μπορεί να κλείσει ατομικό ραντεβού μαζί της, προκειμένου να τη συμβουλευτεί και να μοιραστεί ενδεχόμενους προβληματισμούς του.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Νηπιαγωγείο - Ασφάλεια στο διάλειμμα

Οι εκπαιδευτικοί μας μεριμνούν πάνω από όλα για την ασφάλεια των παιδιών. Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, τα παιδιά παρακολουθούνται πάντοτε από τους δασκάλους τους, οι οποίοι συμμετέχουν και οργανώνουν το παιχνίδι τους. Επίσης, ο συστηματικός έλεγχος και η επιτήρηση του σχολικού μας χώρου αποκλείει τη προσέγγιση οποιουδήποτε εξωσχολικού προσώπου.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Νηπιαγωγείο - Επικοινωνία με την Οικογένεια

Υπάρχει ουσιαστική και συνεχής συνεργασία οικογένειας και σχολείου. Στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, γίνεται συνάντηση των γονέων με τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι αναλύουν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά. Όποιος γονέας επιθυμεί να συναντήσει τη Νηπιαγωγό, μπορεί να το κάνει είτε κατά τη διάρκεια των πρωινών συναντήσεων που ορίζονται μια φορά την εβδομάδα, είτε κατά τις απογευματινές μηνιαίες συναντήσεις. Αν προκύψει κάποιο έκτακτο θέμα, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη Νηπιαγωγό μέσω της Γραμματείας του σχολείου.

Ρωτήστε μας, θα σας απαντήσουμε αμέσως!

Μπορείτε να υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε και εμείς θα σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά μέσα σε λίγα λεπτά.