Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Δράσεις Γυμνασίου-Λυκείου

Η επιστημονική αλήθεια και μεθοδολογία είναι παγκόσμια. Οι μαθητές γίνονται μέλη της παγκόσμιας κοινότητας μέσα από αναζητήσεις και προβληματισμούς που τους ανοίγουν ένα παράθυρο στον κόσμο. Οι εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό, η συμμετοχή σε προγράμματα ανταλλαγής μαθητών είναι βασικοί παράγοντες στην εκπαιδευτική πορεία.

Τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου είναι σε ιδανική ηλικία ώστε να επωφεληθούν από τις πολλαπλές δράσεις του σχολείου. Μπορούν πλέον να συμμετέχουν σε εκδρομές στο εξωτερικό, σε εξειδικευμένου χαρακτήρα εκπαιδευτικές επισκέψεις και σε projects με πολύ υψηλές απαιτήσεις.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Επισκέψεις Γυμνασίου-Λυκείου
Οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου είναι σε ηλικία που μπορούν να κερδίσουν πολλά από το πρόγραμμα επισκέψεων που καταρτίζεται από τους εκπαιδευτικούς μας. Οργανώνονται επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικής σημασίας τόπους, αλλά παράλληλα και σε διάφορους εργασιακούς χώρους, στα πλαίσια προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού.
ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Συμμετοχή στο ΣΕΝ

Τα παιδιά συμμετέχουν σε βιωματικές δράσεις, όπως αυτή της δημιουργίας μιας εικονικής επιχείρησης, που οργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύνδεσμο Επιχειρηματικότητας Νέων.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Εκδρομές Γυμνασίου-Λυκείου

Τόσο οι μαθητές του Λυκείου όσο και του Γυμνασίου συμμετέχουν σε πολυήμερες εκδρομές εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με τη συνοδεία των καθηγητών τους. Οι εκδρομές αυτές έχουν ως στόχο την επίσκεψη απομακρυσμένων προορισμών με πολιτιστικό και επιστημονικό ενδιαφέρον, κάτι που δεν είναι εφικτό να επιτευχθεί με τις απλές μονοήμερες εκδρομές των σχολείων.

Ρωτήστε μας, θα σας απαντήσουμε αμέσως!

Μπορείτε να υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε και εμείς θα σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά μέσα σε λίγα λεπτά.