08 Οκτ 2015

OΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑΣ

Αυτές οι μέρες που πέρασαν είχαν ένα χρώμα διαφορετικό ή μάλλον είχαν όλα τα χρώματα μαζί. Διότι είναι δυνατόν το μαύρο και το γκρι να ταιριάξουν με το κόκκινο, το πράσινο, το μπλε... Είναι δυνατόν όταν συνάνθρωποι που υποφέρουν υπό συνθήκες εξαθλίωσης, να βοηθηθούν από όλους όσους θέλουν να τους κάνουν τη ζωή λίγο καλύτερη.

Έτσι, λοιπόν, γονείς και παιδιά του σχολείου μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αρκετά αναγκαία αγαθά για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Η αίθουσα του θεάτρου γέμισε με τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα παπούτσια, βρεφικά είδη και κάθε λογής άλλων υλικών και τα μεταφέραμε στις αποθήκες των φορέων, "Γιατροί του κόσμου", "Praxis" και "Caritas".

Για άλλη μία φορά η ανταπόκριση σε τέτοιου είδους ενέργειες ήταν άμεση και αναμενόμενη και γι' αυτό ευχαριστούμε διπλά όλον τον κόσμο .Το σχολείο θα συνεχίσει να δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του στην κοινωνία με την ελπίδα να σταματήσουν οι πόλεμοι που κατακερματίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη και της στερούν την αξιοπρέπεια. Ας περιμένουμε, λοιπόν, το ουράνιο τόξο...

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες