02 Ιουν 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Πόσο μεγάλη χαρά και συγκίνηση νιώθεις όταν βλέπεις τους μαθητές σου να προοδεύουν και κάθε χρονιά να παρουσιάζουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Με τη λήξη των μαθημάτων της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό μάθημα των παιδιών μας. Lego WeDo, Mindstorms NXT και EV3 "ζωντάνεψαν" μπροστά στα μάτια μας και κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων.

Οι κατασκευαστικές αλλά κυρίως οι προγραμματιστικές ικανότητες των παιδιών, "έκλεψαν" την παράσταση και προκάλεσαν τον θαυμασμό γονιών και εκπαιδευτικών.

Ιδιαίτερη σημασία έχει φέτος η συμμετοχή τους σχολείου μας στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και διεξάγεται στις 28 Ιουνίου 2014 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Περιστερίου.

Οι δύο αγωνιστικές μας ομάδες, Lego Mind Revolution (Ανανιάδης Βασίλης, Αρμούτης Ιάσονας) και Robo Rangers (Παπαγιαννακόπουλος Δημήτρης, Σκλαβενίτης Χρήστος) βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα συνεχιστεί και μετά τη λήξη των σχολικών μαθημάτων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στις δυο μας ομάδες!

Ραντεβού στις 28 Ιουνίου!

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες