19 Ιαν 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!

Μια ιδιαίτερη ξενάγηση σε ένα κτίριο μοναδικής αισθητικής, παρακολουθήσαμε μαθητές και εκπαιδευτικοί της Δ' Δημοτικού. Κατά τη διάρκειά της μας δόθηκε η ευκαιρία να θαυμάσουμε τα μοναδικά εκθέματα του Μουσείου σε τρεις ολόκληρους ορόφους, αφιερωμένους στην τεχνολογία και την εξέλιξη των 4 τροχών. Μια «ιστορία» που ξεκινά από τα τέλη του 1800 και συνεχίζεται μέχρι τα τέλη του προηγούμενου αιώνα!

Η συλλογή του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, η οποία αριθμεί σήμερα 300 διαφορετικά αυτοκίνητα, με αρχαιότερο όχημα της συλλογής μια πυροσβεστική αντλία του 1895 ουγγρικής προέλευσης και το νεότερο μια Mercedes Benz 450 SL του 1980, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας και μας άφησαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων, χαρίζοντάς μας μια ξεχωριστή εμπειρία που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη!

Δε θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσουμε την επίσκεψή μας από μια μικρή βόλτα στην πόλη. Έτσι, μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κυκλοφορώ με ασφάλεια», τα παιδιά μας συμμετέχοντας ενεργά, έμαθαν τα βασικά σήματα κυκλοφορίας και αφομοίωσαν βασικές αρχές οδικής συμπεριφοράς.

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες