Συνδεθείτε με την ηλεκτρονική κοινότητα του σχολείου μας:





Υπενθύμιση στοιχείων εισόδου Ανάκτηση στοιχείων εισόδου
Εγγραφή Εγγραφή

Ενημερωτικό



Μορφή HTML;

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Μπορείτε να διαβάσετε τεύχη της σχολικής μας εφημερίδας:
Τεύχος 1

Ημερολόγιο

Κυριακή
20
Μαΐου
2012
Κυριακή του Τυφλού, Θαλελλαίου, Νικήτα, Ιωάννου και Ιωσήφ οσίων, Ανακομιδή και μετακομιδή λειψάνου του αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας
1067
Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Ι΄ Δούκας. Στο θρόνο ανέρχεται η σύζυγός του Ευδοκία η Μακρεμβολίτισσα.
1825
Ο Παπαφλέσσας πέφτει ηρωικά μαχόμενος στο Μανιάκι της Μεσσηνίας.
1920
Ολοκληρώνεται η απελευθέρωση της Δυτικής Θράκης από τον Ελληνικό Στρατό.
Απρ 2012 Μάι 2012 Ιούν 2012
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Πλήρες Ημερολόγιο

Είμαστε... Κοινωνικοί!

Facebook Twitter Reader
Αύξηση Μεγέθους Γραμματοσειράς Μείωση Μεγέθους Γραμματοσειράς Επαναφορά Κανονικού Μεγέθους Γραμματοσειράς
Εργασίες Μαθητών Νηπιαγωγείου
Project Φυτά PDF Εκτύπωση E-mail
Εργασίες Μαθητών Νηπιαγωγείου
Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 07:52
Δημιουργία στον Κήπο

Λίγες μέρες πριν μας αποχαιρετήσει επίσημα η άνοιξη, τα παιδιά του νηπιαγωγείου έκαναν το μάθημά τους στα πλαίσια του project "Φυτά" έξω στον κήπο. Περιεργάστηκαν από κοντά τα μέρη των φυτών και έπειτα με τέμπερες ζωγράφισαν σε ομάδες τον περιβάλλοντα χώρο.

 
Project Ανακύκλωση PDF Εκτύπωση E-mail
Εργασίες Μαθητών Νηπιαγωγείου
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 11:10
Project Ανακύκλωση

Με μια επίσκεψη στο Μουσείο Βορρέ, τα παιδιά αντιλήφθηκαν μέσα από την τέχνη την ανάγκη της ανακύκλωσης. Έφτιαξαν το δικό τους πίνακα και ξεναγήθηκαν στους ιστορικούς χώρους του Μουσείου.  Παράλληλα με ειδικούς κάδους στο σχολείο έχουν τη δυνατότητα όλη τη χρονιά να ξεχωρίζουν τα ανακυκλώσιμα υλικά. 

 
Project Συναισθήματα PDF Εκτύπωση E-mail
Εργασίες Μαθητών Νηπιαγωγείου
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 11:07
alt

Ένα παιδί, κοιτάζοντας κάποιον πίνακα, μπορεί απλά να περιγράψει τι βλέπει. Κοιτάζοντας όμως έναν πίνακα που απεικονίζει συναισθήματα μπορεί να αντιληφθεί ότι ο άνθρωπος μέσα από την τέχνη μπορεί να εκδηλώσει τα αισθήματά του. Τα παιδιά του νηπιαγωγείου στο project «Ο εαυτός μου – Συναισθήματα», παρατήρησαν πίνακες γνωστών ζωγράφων και έγραψαν τα συναισθήματα που τους προκάλεσαν. 

 
Project Πλανήτες PDF Εκτύπωση E-mail
Εργασίες Μαθητών Νηπιαγωγείου
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 10:40

 

Project Πλανήτες

Για δυο βδομάδες τα παιδιά του νηπιαγωγείου βρέθηκαν στον μαγικό κόσμο των πλανητών. Έφεραν υλικό από τη βιβλιοθήκη τους και ταξίδεψαν νοητά μέχρι τον μακρινό Ποσειδώνα. Παρακολούθησαν στο διαδραστικό πίνακα την πορεία που χαράζουν οι πλανήτες γύρω από τον ήλιο και έφτιαξαν ο καθένας το δικό του πλανητικό σύστημα!

 


Web Designer: Π.Δ. Καράμαλης